Fastighetsservice

Custom text

Städkonstnären Syd AB är ett kompetensrik städföretag.

Städkonstnären Syd AB är ett kompetensrik städföretag i Malmö med omnejd som erbjuder fastighetsservice i Vellinge med intilliggande orter. Vi riktar oss både till dig som är privat- eller företagskund. Samtliga tjänster som erbjuds anpassas helt efter era behov och förutsättningar. Hör av dig till oss för en offert och med önskade preferenser kring hur och när arbetet ska utföras. 

Det är en självklarhet att du som kund ska bli helt nöjd med vårt städföretag varför kvalitet och noggrannhet är utmärkande för Städkonstnären Syd AB och präglar både själva arbetet och kontakten med dig som kund. Detta har gett oss många trogna och återkommande kunder. Som ett led i vårt kvalitetstänkande ingår också flexibilitet och miljömedvetenhet. Vi använder inte oss av kemikalier som kan vara skadliga för miljö, djur och människa. Däremot strävar vi alltid efter att använda så naturliga och miljövänliga rengöringsmedel som möjligt i vår strävan efter en hållbar framtid för både våra anställda och våra kunder.  

Rena utrymmen är inte bara mer trivsamma att visas i, utan ett rent hem eller arbetsplats motverkar även ohälsa som orsakas av damm och annan smuts. För den som redan är känslig eller allergisk är grundlig städning en nödvändighet för att inte bli allvarligt sjuk.  

Vi utför våra tjänster i:

Skåne så som i Vellinge, Trelleborg, Lund, Svedala, Staffanstorp, Lomma, Smygehuk, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Höllviken och Malmö.

Vi samarbetar gärna med