Allt inom röjning och tömning av din bostad vid flytt eller försäljning av bostad som exempelvis dödsbo.

Städkonstnären Syd AB erbjuder prisvärda alternativ gällande allt inom röjning och tömning av din bostad vid flytt eller försäljning av bostad som exempelvis dödsbo. Vi är ett komplett städföretag med lång erfarenhet och stor kompetens som erbjuder helhetslösningar inom hushålls- och marknära tjänster till hela Skåne som exempelvis tjänsten flyttröjning i Vellinge.

Ingen bindningstid

Vår hemstädning eller kontorsstädning har ingen bindningstid. Pausa ditt städabonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp eller är i behov av service.

Alltid samma städare

En av våra noggrant utvalda och utbildade städproffs städar hos dig vid varje städtillfälle, så att du alltid kan känna dig trygg med att anlita oss som städföretag, vare sig du anlitar oss som företag eller som privatperson.

Enkel onlinebokning

Att ha städhjälp ska vara enkelt och smidigt. Boka regelbunden städning enkelt online på vårt hemsida.

Vi utför våra tjänster i:

Skåne så som i Vellinge, Trelleborg, Lund, Svedala, Staffanstorp, Lomma, Smygehuk, Ljunghusen, Skanör, Falsterbo, Höllviken och Malmö.

Städkonstnären Syd AB hjälper dig inte endast med att tömma bostaden, utan vi kör också ut dina avyttrade prylar till SYSAV återvinning för sortering.

Det är många saker att tänka på vid en flytt. Att planera och inreda den nya bostaden är oftast roliga göromål medan att tömma den gamla på oönskade prylar är uppgifter som upplevs som stressande i en flyttsituation. Städkonstnären Syd AB hjälper dig inte endast med att tömma bostaden, utan vi kör också ut dina avyttrade prylar till SYSAV återvinning för sortering. 

Som städföretag är vi flexibla i vårt arbetssätt och hittar lösningar som passar både dig som privatkund och du som äger eller företräder ett företag. Det är exempelvis möjligt att också beställa övriga tjänster vi tillhandhåller inom städ och trädgårdsservice tillsammans med flyttröjning. Hör av dig till oss så återkommer vi med en offert.  

 Tjänster vi utför inom flyttröjning: 
  • Tömmer
  • Röjer
  • Forslar bort och kör till återvinningscentral